Verninge emmer af frivillige og engagerede kræfter, som bl.a. resulterede i byens vartegn, Landsbyparken. Her er der plads til leg, fysisk udfoldelse og socialt samvær for alle. 

Verninge har et aktivt foreningsliv med både gymnastik, fodbold, spejder og meget mere. Der er desuden et aktivt medborgerskab i Borgerforeningen for Verninge og Omegn, som løbende igangsætter og promoverer aktiviteter i området. Tag et kig i vores kalender, for at tage et nærmere kig.

Verninge er hyggelig, der er mange nye byggegrunde lige ved landsbyordningen, og som tilflytter, får du nemt ved at falde til.

Verninge ligger trods den stille, landlige placering kun et kvarters kørsel fra motorvej E20, og der er gode busforbindelser til både Odense, Assens og de omkringliggende mindre byer. 

Læs mere om Verninge her og følg os på Facebook.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.