Gymnastikforeningen Verninges dataansvar. 

Hos Gymnastikforeningen Verninge respekterer vi dit privatliv. Vi melder os derfor i koret af info vedrørende dette, da vi ønsker at være åbne omkring hvordan vi behandler data. 

Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling. 

Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun behandler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede interesser. Vi behandler kun personoplysninger der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige. 

Vi kunne ikke drømme om at videregive eller videresælge dine personoplysninger til en 3. Part. 

Gymnastikforeningen Verninge er dataansvarlig, og vi sikre, at dine oplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. 

Rikke Jørgensen, Formand

Sydmarksvej 35, 5690 Tommerup

CVR: 33122298

Tlf: 53 55 18 30

Mail: Gym@verninge.dk

Udgivet i Gymnastik | Skriv en kommentar

Jubilæumslegestue i Gymnastikforeningen

Det er i år 40 år siden, at Inge Jørgensen startede op med folkedans i Verninge. Det er blevet til rigtig mange timer i forsamlingshuset, hvor der er blevet talt, danset og svedt af store og små. Dette fejrede vi lørdag den 18. Nov med lækker mad, taler af Borgmesteren i Assens, Formanden for Borgerforeningen,…

Udgivet i Gymnastik, Nyhed | Skriv en kommentar

Billeder fra gymnastikopvisningen

Udover filmen (se sidste indlæg), så blev der også taget en masse billeder til gymnastikopvisningen. Du kan få et lille indblik i, hvad der foregik herunder. Foto: Lasse Skov/www.lasseskov.dk

Udgivet i Gymnastik | Skriv en kommentar

Hvis der er spørgsmål eller andet er du velkommen til at skrive til os på:

 Gym@verninge.dk