Gymnastikforeningen Verninge

Billeder fra gymnastikopvisningen

Udover filmen (se sidste indlæg), så blev der også taget en masse billeder til gymnastikopvisningen. Du kan få et lille indblik i, hvad der foregik herunder.

Foto: Lasse Skov/www.lasseskov.dk

Sommerhilsen fra bestyrelsen

Foto: Lasse Skov/lasseskov.dk

Gymnastikforeningen byder velkommen til en ny sæson, fyldt med mange gode og sjove timer både i Verninge Skoles Gymnastiksal og i Verninge Forsamlingshus.

Vi har glædet os rigtig meget til at kunne vise jer vores holdplan over sæson 2017/2018, da vi igen har meget spændende på programmet. Der er noget for alle, både børn og voksne, unge og ældre, danseglade og gymnastik interesserede, boldglade og springbønner. Ja, kort sagt –  noget for alle.

Fælles for alle hold i foreningen kan man sige, at det sociale fællesskab prioriteres meget højt. Dette viser sig ved, at der altid er plads til et stort grin og omsorg for hinanden. Hvis man har

Foto: Lasse Skov/lasseskov.dk

lyst, bliver der også indimellem knyttet tætte venskaber mellem børn eller voksne via det hold, man går på. Så går du og drømmer om at lære nogle flere her i lokalområdet at kende, så er der god mulighed hér.

Vi har længe gået med tanker om et voksen-yogahold her i foreningen. I foråret har Mitzi Persson undervist hver lørdag formiddag og rigtig mange har benyttet sig af dette. Vi hører kun rosende ord om Mitzi’s undervisning og positive sind, så kom og vær med og oplev fornyet energi. Her er plads til alle uanset om du har prøvet det før eller er helt nybegynder. Vi har flyttet holdet til onsdag og håber dermed, at endnu flere benytter sig af dette tilbud.

Foto: Lasse Skov/lasseskov.dk

Til efteråret kan Folkedanserne fejre deres 40 års jubilæum. Dette gør de ved en Jubilæums legestue, som skal afholdes på skolen. Der vil være en lækker buffet i centralrummet og derefter spiller de op til masser af sjov og varm folkedans.

I år har vi flekset lidt med, hvornår de forskellige hold går på juleferie. Dette har vi gjort af hensyn til børnene. Derfor går børneholdene lidt tidligere på juleferie end de tidligere har gjort. Vi håber børnefamilierne modtager dette positivt, da vi alle ved, hvor meget der sker i december måned.

Foto: Lasse Skov/lasseskov.dk

Gymnastikforeningen har 40 års jubilæum til foråret. Dette skal naturligvis også fejres. Det gør vi til Forårsopvisningen, som i år er den 17. Marts 2018. Vi håber at rigtig mange vil komme og fejre dagen sammen med os.

Men alt det vi kan tilbyde i foreningen, kunne ikke lade sig gøre uden alle instruktørerne og hjælperne, der hver uge møder forberedte og glade op til træning i den sport, de holder af. Instruktørerne sætter stor pris på de skulderklap og smil de får i løbet af vinteren. Bliv endelig ved med det! Dette gælder både fra gymnaster og jer forældre. Det giver instruktører og hjælpere lyst til at komme igen næste år.

Vi glæder os til at se jer alle, store som små, til en ny sæson i Gymnastikforeningen Verninge.

Folkedans på Verninge Skole

Folkedans til Gymnastikforeningen Verninges gymnastikopvisning 2017. Foto: Lasse Skov/lasseskov.dk

Familielandsstævnet i folkedans vender i år tilbage til Verninge. I Kristi Himmelfarts-ferien vil 140 deltagere danse folkedans og spille folkemusik på Verninge Skole. Det hele er arrangeret af Gymnastikforeningen Verninge og lørdag eftermiddag (d. 27/5) har du mulighed for at være med! Læs mere om, hvordan du tilmeldelder dig i vores kalender.

Læs (lidt) mere på Fyens.dk

Gymnastikopvisningen 2017 er veloverstået

Tak til alle der deltog ved Gymnastikforeningens forårsopvisning. Det var en utrolig dejlig dag, hvor der blev vist mange fine spring, danse, serier mm fra alle hold. Tusind tak for al hjælp henover dagen, dette være lige fra flytning af redskaber, kaffebrygning, kagebagning, salg af drikkevarer, sidde ved indgangen, opsætning og pyntning af borde, pyntning med blomster, oprydning, filme, sang, musik, godt humør og meget andet. Vi tænker tilbage på en oplevelsesrig og underholdende dag fyldt med glade mennesker.

Indlægget fortsætter under videoen


Husk, at der er sommertræning på flere hold i april og maj.

  • Tabata: Onsdag 18.30-20.00 styrke og konditionstræning for alle fra 13 år og op.
  • CrossGym: Lørdag 9.00-10.00 Styrke og konditionstræning for alle fra 15 år og op. Her er der mulighed for mere løb, og træning med tungere vægt.

Pris: 200kr pr hold og 300kr for begge hold

  • Yoga: Lørdag 10.15-11.30 For alle fra 17 år og op. Både nybegyndere og øvede er velkomne.

Pris: 60kr pr. Gang, som betales kontant eller via mobilepay.

Med venlig hilsen
Gymnastikforeningen Verninge/Formand Rikke Jørgensen

Hvis der er spørgsmål eller andet er du velkommen til at skrive til os på:

 Gym@verninge.dk

 

sidste nyt fra bestyrelsen:

Gymnastikforeningen Verninge byder velkommen til en ny sæson, fyldt med mange gode og sjove timer både i Gymnastiksalen og i Forsamlingshuset. Vi har glædet os helt vildt til at kunne vise jer holdplan over den kommende sæson, da vi har rigtig mange nye tiltag i år. Vi siger velkommen til Signe og Emma, der sætter gang i bentøjet på drenge og piger fra 4. kl til Amerikansk Robe Skipping. De lavede et lille show til vores opvisning i Marts måned. Det var imponerende at se, hvad børnene havde lært på ganske få øvegange. Vi tør næsten ikke tænke på hvad man kan udrette med et stykke snor, når man så øver sig hele vinteren 🙂 Annika har valgt at trække sig tilbage efter 6 år som instruktør i Folkedans. Hende og Rune har haft et godt samarbejde om folkedansen, hvilket rigtig mange dansere og ligeledes foreningen har nydt godt af. Vi siger hermed tusind tak for dansen til Annika og håber inderligt, at du vil hjælpe til indimellem, hvis det kniber og at du måske på et senere tidspunkt vil vende tilbage til foreningen. Ingen tvivl om, at du har været en dygtig instruktør. Heldigvis fortsætter Rune som instruktør og Hanne har sagt ja til at lede holdet ca. 1 gang om måneden. Så kære Folkedansere… der bliver fortsat danset Folkedans hver torsdag i Gymnastikforeningen Verninge. 3 gange i løbet af efteråret har Hanne tilbudt at lave folkedans for børn, hvor alle børn fra 1. kl, kan komme og lære forskellige danse og trin. Så se kalenderen senere i bladet og kom frisk i forsamlingshuset. Det er helt gratis og uforpligtende. Hanne er uddannet Børneyogainstruktør, hvilket alle børn fra 0.-6 kl nu får mulighed for at nyde godt af. Så efter en mindre pause, siger vi nu velkommen tilbage til foreningen til Hanne. Vi glæder os til at nyde godt af din gode undervisning og dit smilende væsen. Vi drømmer stadig om at kunne tilbyde motion til seniorer, som synes at tempoet er stukket af på de andre voksenhold. Så hvis nogen går herhjemme og drømmer om at prøve kræfter med et af disse hold, så hører vi meget gerne fra jer. Vi er naturligvis behjælpelige med kurser m.m.
Vi har altid mærket god opbakning til det vi laver. Både til fastelavn, som er i samarbejde med alle foreninger i Verninge. Til opvisningen og fællesspisningen samt til den Legestue, som folkedans arrangerer. I Bestyrelsen sætter vi stor pris på al den hjælp vi har fået og forhåbentlig bliver ved med at få. Det være sig både stort og småt. Ingen nævnt,- ingen glemt 🙂 Det at være Instruktør og hjælpeinstruktør tager meget af ens tid, men giver selvfølgelig også meget tilbage. Det er nogle rigtig dejlige timer vi har med både børn og voksne. Der er grin, råben og skrigen, sved på panden og flere grin, når børneholdene giver den gas i gymnastiksalen. Det samme kan man faktisk også sige om voksenholdene, når de også mødes en gang om ugen. Instruktørerne sætter stor pris på de smil, de får og på de skuldreklap de modtager i løbet af vinteren. Det gælder både dem fra gymnasterne, men sandelig også dem fra alle forældrene. Det er bl.a. det der gør, at de også har lyst til at undervise igen næste år.
Vi glæder os til at se jer alle til en ny sæson i Gymnastikforeningen Verninge.