Obligatoriske arbejdsopgaver:

  • Kontaktperson i Udvalg 3: Aktiviteter og fællesskaber

Kontaktoplysninger:
E-mail: udvalg3@verninge.dk

Lidt om dig selv

Hvad fik dig til at fortsætte i bestyrelsen?
Jeg blev opfordret til at opstille i bestyrelsen for ca. 6 år siden. Borgerforening kom i fokus pga. ”landsbyparken”. Det var en spændende og lærerig opgave. Ideen og meningen med en borgerforening her Verninge giver meget til byen og befolkning, så derfor vil jeg stadig gerne være en del af bestyrelsen.

Hvad er din job-/uddannelsesbaggrund?
Jeg tog min anden uddannelse som ergoterapeut i en sen alder efter overvejelser om, hvordan jeg skulle investere tiden i mit livsforløb. Det er en meget spændende og bred (lang) uddannelse. Mit fokusfelt som ergoterapeut er træning i fortsat at kunne få en hverdag til at fungere hverdag efter sygdom eller andre udfordringer. Jeg Arbejder i Dagcenter i Middelfart kommune med den arbejdsopgave at udvikle og indføre den rehabiliterende tilgang og træning, og jeg har i den forbindelse være med til at oprette to nye ergoterapeut-stillinger.

Hvilke fritidsinteresser har du?
Familielivet er meget vigtig for mig. Sammen med familien er campinglivet stort. Hele foråret ligger vi fast på en campingplads lige ud til vandet. Vintertid er skisæson, og det udnytter vi hvert år. Jeg deltager desuden på vores kvinde-hockeyhold i Gymnastikforeningen, og har gjort det gennem flere år. Derudover restaurerer jeg gamle møbler hos ”New Look Møbler”. Interessen er at finde et flot træmøbel, og derefter shine det op, så det får nyt liv.

Hvor kan man risikere at støde på dig i sognet? 
Man støder ind i mig ved arrangementer i byen.