Obligatoriske arbejdsopgaver:

  • Løbende opdatering på Verninge.dk og her sidens kalender med input fra aktører og foreninger
  • Upload af referater og andre bilag på Verninge.dk
  • Løbende opdatering på facebook

Kontaktoplysninger:
E-mail: web@verninge.dk

Lidt om dig selv

Hvad fik dig til at stille op til bestyrelsen?
Da vi flyttede til Verninge i sommeren 2015 tog jeg ret hurtigt en beslutning om, at hvis det skulle give mening for mig at bo her, så ville det være afgørende at bidrage til fællesskabet i form af frivilligt arbejde. Hvordan havde jeg ikke taget stilling til, men det blev ret hurtigt synligt for mig, at Borgerforeningen spiller en samlende rolle for det øvrige foreningsliv. Så selvom jeg er fodbolddreng, så gav det i første omgang bedre mening for mig at støtte foreningerne og “bylivet” på denne måde. Jeg mener, at det er rigtigt vigtigt for et sted som Verninge, at vi holder fast i det der fungerer og forsøger at skabe så mange aktiviteter i vores hverdag som muligt.

Hvad er din job-/uddannelsesbaggrund?
Jeg har en kandidat i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet med speciale i, hvordan vores muskler fungerer og hvordan de trænes. Siden jeg blev uddannet har jeg arbejdet som videnskabelig assistent det samme sted, hvilket betyder at jeg underviser på Idræt og Sundhed i de naturvidenskabelige fag.

Hvilke fritidsinteresser har du?
Jeg er glad for fysisk aktivitet i det hele taget, men især boldspil og helst fodbold. Indtil videre kan man dog ikke finde mig på Idrætsforeningens baner, med måske engang i fremtiden. Ellers er jeg ikke bleg for et slag kort eller en omgang brætspil. Med to små børn skal der selvfølgelig også sættes tid af til at lege, og det gør jeg gerne både i haven og inden døre.

Hvor kan man risikere at støde på dig i sognet?
I børnehaven når jeg afleverer Lærke eller på skolens eller børnehavens legeplads i vores fritid. Jeg kan desuden godt komme pustende i løbesko “Sydmarksvej rundt” evt. med en barne- eller klapvogn foran.