Begivenhedsdetaljer


Kom og hør Søren Matthiesens egen fortælling om et liv med misbrug og om at komme ud på den anden side. Foredraget er åbent for alle. Efter foredraget vil der være generalforsamling i Borgerforeningen for Verninge og omegn.

Mit navn er Søren Matthiesen, jeg er 28 år, og jeg er tidligere narkoman og kriminel. Jeg har været stormisbruger af stoffer det meste af min ungdom. I dag er jeg clean. Jeg holder i dag foredrag for unge, forældre og andre voksne om min forvandling fra at være en helt almindelig dreng, fra en almindelig middelklasse dansk familie, til at være en bedragende, løgnagtigt og kriminel narkoman, der ville gøre alt for at blive påvirket. 
Mit foredrag handler om knuste drømme, svigt over for familie og venner, manglende identitetsdannelse og om, hvordan det føles at ramme bunden af samfundet og blive en af dem ”de andre ikke måtte lege med”. Samtidig er mit foredrag også en fortælling om hvordan jeg tog skeen i den anden hånd, kom i behandling, flyttede fra byen jeg voksede op i og startede på en frisk. 
Jeg håber med mit foredrag at skabe en refleksion hos unge mennesker og forhåbentlig afskrække andre fra at stifte bekendtskab med de ulovlige stoffer. Derudover håber jeg at kunne give forældre og andre voksne et unikt indblik i hvad det vil sige at være ung med problemer.

Læs mere på Sørens hjemmeside