DSC_0003Landsbyparken er byens nye stolte vartegn. En park med plads til leg, fysisk udfoldelse og socialt samvær. Parken er placeres på et stort grønt areal foran Verninge Skole. Midt på plænen står et kæmpe egetræ, der er centrum for området. Rundt om træet er mindre oaser, hvor parkens enkelte elementer er placeres. Besøger du parken, skal du gerne føle, at du er del af en helhed, selvom du er trukket ud til et af parkens enkelte elementer.

Parken er skabt af frivilige kræfter i Verninge i 2012 og ejes og drives af Borgerforeningen for Verninge og Omegn. Borgerforeningen er ansvarlig for vedligeholdelsen og har tegnet den lovpligtigt ansvarsforsikring, med en forsikringssum på 10 mio for personskade.

Brug af Parken

Som det kan læses i driftaftalen, er parken forbehold Landsbyordningen i dens normale åbningstid, hvis man på andre tidpunkter, ønsker at benytte Landbyparken til arrangementer, kontaktet Borgerforeningen på info@verninge.dk Vi vil ligge det ind på kalenderen, så alle kan se hvad der sker i parken.

Parken er åben for alle, men der kan forkomme tidpunkter, hvor den er forbeholdt foreninger, grupper mv. Dette vil kunne læses på kalenderen.

Pas på den, så den kan forblive et dejligt sted at være.

Fejl og mangler

Skulle der være fejl på legeredskaberne vi ikke har set, kontaktes

Formand for Borgerforeningen Henrik Jørgensen på 20 71 83 83 eller på formand@verninge.dk

Se sponsorer af Verninge landsbypark

Se driftaftale for Landsbyparken