Sommerhilsen fra bestyrelsen

Gymnastikforeningen byder velkommen til en ny sæson, fyldt med mange gode og sjove timer både i Verninge Skoles Gymnastiksal og i Verninge Forsamlingshus.

 

Vi har glædet os rigtig meget til at kunne vise jer vores holdplan over sæson 2018/2019, da vi igen har meget spændende på programmet. Der er noget for alle, både børn og voksne, unge og ældre, danseglade og gymnastikinteresserede, boldglade og springbønner. Ja, kort sagt –  noget for alle.

 

Fælles for alle hold i foreningen kan man sige, at det sociale fællesskab prioriteres meget højt. Dette viser sig ved, at der altid er plads til et stort grin og omsorg for hinanden. Hvis man har lyst, bliver der også indimellem knyttet tætte venskaber mellem børn eller voksne via det hold, man går på. Så går du og drømmer om at lære nogle flere her i lokalområdet at kende, så er der god mulighed hér.

 

I maj måned var gymnastikforeningen vært for dette års sommertræf for folkedansere. Ca 130 glade dansere fra nær og fjern havde et par rigtig hyggelige dage med dans, sang, opvisninger, udflugt og en masse snak og grin.

 

I uge 32 afholder vi i samarbejde med Brylle gymnastikforening og Tommerup Idræt  Gymnastikskole. Dette foregår i Fyrtårn Tommerup, og i skrivende stund er over halvdelen af pladserne fyldt op. Vi håber naturligvis på fuldt hus og glæder os helt vildt til dette nye samarbejde.

 

Her på Valdemarsdag, fik vi overrakt vores nye fanedug, som vi har fået tildelt af Danmarkssamfundet. Vi glæder os til den bliver sat på og indviet ved denne sæsons gymnastikopvisning den. 23. Marts 2019. (Billede 1)

 

Men inden vi kommer så langt, skal der øves, grines, snakkes og svedes på holdene.

Vi oplever for mange børn, at skiftet fra lille spring og parkour til store spring, ofte kan være ret stort. Vi har derfor besluttet , at fra i år, kan de børn der går i 2. kl selv vælge hvilket af de 2 springhold de vil gå på.

 

Men alt det vi kan tilbyde i foreningen, kunne ikke lade sig gøre uden alle instruktørerne og hjælperne, der hver uge møder forberedte og glade op til træning i den sport, de holder af. Instruktørerne sætter stor pris på de skulderklap og smil de får i løbet af vinteren. Bliv endelig ved med det! Dette gælder både fra gymnaster og jer forældre. Det giver instruktører og hjælpere lyst til at komme igen næste år.

 

Vores mission i år er, at alle instruktører og hjælpere i foreningen, skal afsted på kursus. Dette for at få ny inspiration og hjælp til endnu bedre undervisning. Vi ved ikke endnu om det lykkedes, men det er altid godt at have noget at sigte efter.

 

Vi glæder os til at se jer alle, store som små, til en ny sæson i Gymnastikforeningen Verninge.