Sommerhilsen fra bestyrelsen

Foto: Lasse Skov/lasseskov.dk

Gymnastikforeningen byder velkommen til en ny sæson, fyldt med mange gode og sjove timer både i Verninge Skoles Gymnastiksal og i Verninge Forsamlingshus.

Vi har glædet os rigtig meget til at kunne vise jer vores holdplan over sæson 2017/2018, da vi igen har meget spændende på programmet. Der er noget for alle, både børn og voksne, unge og ældre, danseglade og gymnastik interesserede, boldglade og springbønner. Ja, kort sagt –  noget for alle.

Fælles for alle hold i foreningen kan man sige, at det sociale fællesskab prioriteres meget højt. Dette viser sig ved, at der altid er plads til et stort grin og omsorg for hinanden. Hvis man har

Foto: Lasse Skov/lasseskov.dk

lyst, bliver der også indimellem knyttet tætte venskaber mellem børn eller voksne via det hold, man går på. Så går du og drømmer om at lære nogle flere her i lokalområdet at kende, så er der god mulighed hér.

Vi har længe gået med tanker om et voksen-yogahold her i foreningen. I foråret har Mitzi Persson undervist hver lørdag formiddag og rigtig mange har benyttet sig af dette. Vi hører kun rosende ord om Mitzi’s undervisning og positive sind, så kom og vær med og oplev fornyet energi. Her er plads til alle uanset om du har prøvet det før eller er helt nybegynder. Vi har flyttet holdet til onsdag og håber dermed, at endnu flere benytter sig af dette tilbud.

Foto: Lasse Skov/lasseskov.dk

Til efteråret kan Folkedanserne fejre deres 40 års jubilæum. Dette gør de ved en Jubilæums legestue, som skal afholdes på skolen. Der vil være en lækker buffet i centralrummet og derefter spiller de op til masser af sjov og varm folkedans.

I år har vi flekset lidt med, hvornår de forskellige hold går på juleferie. Dette har vi gjort af hensyn til børnene. Derfor går børneholdene lidt tidligere på juleferie end de tidligere har gjort. Vi håber børnefamilierne modtager dette positivt, da vi alle ved, hvor meget der sker i december måned.

Foto: Lasse Skov/lasseskov.dk

Gymnastikforeningen har 40 års jubilæum til foråret. Dette skal naturligvis også fejres. Det gør vi til Forårsopvisningen, som i år er den 17. Marts 2018. Vi håber at rigtig mange vil komme og fejre dagen sammen med os.

Men alt det vi kan tilbyde i foreningen, kunne ikke lade sig gøre uden alle instruktørerne og hjælperne, der hver uge møder forberedte og glade op til træning i den sport, de holder af. Instruktørerne sætter stor pris på de skulderklap og smil de får i løbet af vinteren. Bliv endelig ved med det! Dette gælder både fra gymnaster og jer forældre. Det giver instruktører og hjælpere lyst til at komme igen næste år.

Vi glæder os til at se jer alle, store som små, til en ny sæson i Gymnastikforeningen Verninge.